• Snelle levertijd
  • 100% maatwerk
  • Altijd Topdeals!

Bel 0413 - 820 290

Webshop Keurmerk Winkelwagen

Staal aanvragen


Vraag gratis uw staal aan bij Topdeal Zonwering! Indien u moeilijk tot een keuze komt of meerdere kleuren met elkaar wilt vergelijken, maak dan gebruik van deze mogelijkheid.

Om u te overtuigen van de kwaliteit van onze zonweringen kunt u van een aantal doeken GRATIS stalen aanvragen bij Topdeal Zonwering.  Vul uw gegevens in en geef aan welke stalen u wilt ontvangen en ze worden zo spoedig mogelijk aan u toegestuurd. Maximaal 2 stalen per adres.

Vanzelfsprekend kunt u ook gebruikmaken van ons adviesteam. Ons adviesteam staat altijd voor u klaar en komt u graag aan huis voorzien van advies en het uitvoeren van een controlemeting. Ons adviesteam is voorzien van de volledige collectie waaruit u vanuit uw eigen woning/bedrijf een keuze kunt maken.


Hoe vraagt u eenvoudig een kleurstaal aan:

Op de productpagina staat onder de productfoto en boven 'STEL U (product) SAMEN!' in de balk 'Kleurstaal aanvragen'. Door hier op te klikken, komt u in menu 'staal aanvraag'. Hier selecteert u uw gewenste kleur en u vult uw gegevens in, klik op verzenden en uw staal aanvraag is gedaan.

Of klik op onderstaande gewenste link:

- Actie scherm open systeem
- Actie scherm semi cassette
- Actie scherm geheel gesloten cassette
- Actie rolluik
- Screen standaard uitvoering handbediend
- Screen windvaste Ritz uitvoering elektrisch


Foto's

Topdeal Zonwering heeft de professionele fotograaf Theo van Genugten in de arm genomen om alle producten haarscherp en zo realistisch mogelijk op foto vast te leggen. Hiermee bieden wij onze klanten de mogelijkheid om vanaf uw computer gemakkelijk uw bestelling te kunnen doen.

Wat we niet kunnen voorkomen, is dat kleuren op uw beeldscherm anders over kunnen komen. Dit heeft met de kwaliteit en de instellingen van uw beeldscherm te maken. Mocht u twijfelen over de kleur of materiaalkeuze, adviseren wij u gratis een kleurstaal bij ons op te vragen (Maximaal 2 kleurstalen per klant) of contact met ons op te nemen.

 DAARNAAST HEBBEN WIJ OOK EEN HELEBOEL REFERENTIES, BEKIJK DEZE HIER.

 

 

Mocht een en ander niet geheel duidelijk zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Terug naar home.
Stefan

Marcel & Stefan

GRATIS STALEN

Vraag gratis zonwering stalen
op en overtuig jezelf.
A-kwaliteit stoffen voor super
scherpe prijzen.

Vraag nu je gratis stalen aan!

Bel me terug Contact