• Snelle levertijd
  • 100% maatwerk
  • Altijd Topdeals!

Bel 0413 - 820 290

Webshop Keurmerk Winkelwagen

Tips & FAQ


Onze belangrijkste tip is: Koop bij Topdeal Zonwering, u krijgt TOP KWALITEIT voor de laagste prijzen!

Tips & FAQ

Via de webshop van Topdeal Zonwering winkel je op afstand. Thuis, of op je werk, op het moment dat het jou uitkomt en met dezelfde keus die je in winkels gewend bent. Ideaal dus.

Heb je een vraag? Bijvoorbeeld over onze producten, levering, montage of inmeetservice? Wat je ook wilt weten, aarzel niet en neem contact op met Topdeal Zonwering.

Je kunt contact met ons opnemen per mail via het contactformulier .

Je kunt ons ook telefonisch bereiken op: 0900-7776660 (€0,15 cent per minuut) op maandag-vrijdag van 09:00-18:00 uur en zaterdag van 10:00-16:00 uur.

Hoe kan Topdeal Zonwering zo goedkoop leveren?

De medewerkers van Topdeal Zonwering zijn al jaren actief in de zonweringsbranche en hebben daarmee de beste inkoopprijzen kunnen bedingen voor zonneschermen, verandadaken, rolluiken, screens en horren bij haar leveranciers. Onze werkmethode is dermate efficiënt ingericht dat we heel weinig overheadkosten hebben. De combinatie van inkoopkracht en lage kosten, zorgt ervoor dat we een deel van de marge kunnen delen met onze klant. Dit zorgt voor goedkoopste zonwering.

Levert Topdeal Zonwering volledige collecties?

Wij leveren de volledige collecties van onze fabrikanten. Om Topdeal Zonwering overzichtelijk te houden, hebben we gekozen om de 'hardlopers' standaard te presenteren, maar mocht u bij een dealer of uit de stalenmappen een ander type wensen, geeft u gewoon het product met kleurnummer op en wij leveren zoals u van ons mag verwachten. Neem ook gerust een kijkje op de website van Verano, daar vindt u het volledige assortiment.

Inmeten zonwering

Zelf inmeten is gemakkelijker dan u denkt. Zie hiervoor onze inmeetinstructies. Topdeal Zonwering produceert de afmeting die u bestelt. Heeft u een lastige situatie om te meten of wilt u deskundig advies maak dan gebruik van onze inmeetservice.

Prijzen

Onze prijzen zijn inclusief BTW.

Levertijd

Levertijden van maatwerkproducten zijn afhankelijk van de voorraad van de componenten en dienen derhalve als indicatief te worden beschouwd. U vindt de levertijd bij de omschrijving van het product.

Orders wijzigen & annuleren

Wij nemen orders na ontvangst vrijwel direct in productie, dit om een korte levertijd te kunnen garanderen. Zolang er geen materiaal voor uw order is verwerkt, kan uw order gewijzigd of geannuleerd worden. Indien de order nog geannuleerd kan worden ontvangt u binnen drie werkdagen het aankoopbedrag terug.

Klachtenprocedure

Ons streven is dat je tevreden bent met alles wat je bij Topdeal Zonwering koopt. Maar mocht een artikel onverhoopt niet aan je verwachtingen voldoen, is er iets misgegaan met de bezorging of heb je een klacht? Neem dan meteen contact met ons op. We helpen je graag en staan altijd voor je klaar om het probleem zo snel mogelijk op te lossen!

Je kunt je klacht doorgeven via service@topdealzonwering.nl . Belangrijk zijn uw contactgegevens en een duidelijke omschrijving en foto van de klacht. Wij nemen de klacht binnen 2 werkdagen in behandeling.

Retouren

Alle producten worden speciaal op maat gefabriceerd. Op basis van art. 7:46d lid 4 sub a.4 BW neemt Topdeal Zonwering nimmer een maatwerkproduct retour!  Natuurlijk kan het wel eens voorkomen dat een product niet juist functioneert, door wat voor oorzaak dan ook.

Wanneer blijkt dat de service betrekking heeft op een gebrek in of aan het product dan valt dit natuurlijk onder de garantie en zijn de kosten geheel voor rekening van Topdeal Zonwering. Wij laten het product bij u ophalen, herstellen het probleem en leveren  het product weer uit.

Is het inmeten of montage door u zelf verricht of is de oorzaak ontstaan door onjuist gebruik, dan zijn er kosten verbonden aan het bezoek van onze monteur of transporteur.

Deze kosten bedragen:
- transportkosten                 € 40,00
- Voorrijkosten monteur        € 85,00
- Reparatiekosten                € 45,00 per uur (exclusief de benodigde onderdelen)

Wijze van retour sturen

Wanneer een product retour wordt gehaald voor reparatie, wilt u dit dan goed verpakken om schade te voorkomen. Tevens dient het pakket voorzien te worden van een door ons opgestelde RETOURBON. Deze ontvangt u, na uw retourmelding, per e-mail van Topdeal Zonwering. Wij geven onze transporteur vervolgens de opdracht om het product bij u op te halen op werkdagen tussen 7:00-17:00 uur.

De transporteur bepaalt de datum en tijdstip van het afhalen. Wij kunnen helaas geen rekening houden met een voorkeur voor een bepaalde datum of tijd. U ontvangt hierover automatisch bericht per e-mail wanneer het product wordt opgehaald alsmede wanneer het wordt bezorgd.

Garantie

Voor buitenzonweringsproducten geldt een fabrieksgarantie van 5 jaar mits goed gemonteerd, normale slijtage uitgezonderd.

Uitsluiting garantie buitenzonweringsproducten

Uitgesloten van garantie zijn meetfouten, foute kleurkeuze, normale (materiaalafhankelijke) slijtage, krimp, verkleuring, lichte kleurafwijking van het staal, schade als gevolg van foutieve montage, montage op ongeschikte ondergrond en of oneigenlijk gebruik of ongeschikte ruimten (voor alle producten geldt een uitsluiting van garantie bij gebruik in vochtige ruimten tenzij nadrukkelijk anders aangegeven).

Terug naar home.

Stefan

Marcel & Stefan

GRATIS STALEN

Vraag gratis zonwering stalen
op en overtuig jezelf.
A-kwaliteit stoffen voor super
scherpe prijzen.

Vraag nu je gratis stalen aan!

Bel me terug Contact