• Snelle levertijd
  • 100% maatwerk
  • Altijd Topdeals!

Bel 0413 - 820 290

Webshop Keurmerk Winkelwagen

Horren op maat


De horren van het merk Unilux zijn bijzonder populair door de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en de mooie afwerking. Unilux staat al jaren bekend om onze betrouwbaarheid en de snelle levering. 

Deze originele Japanse hordeur, de plisséhor, is van hoge kwaliteit. De plissé hordeur combineert de Japanse vouwwijze met Nederlandse inventiviteit; het beste van twee werelden.

Het is wel belangrijk om dan de originele plissé rolhor aan te schaffen, in plaats van de minder goede kopieën die tegenwoordig beschikbaar zijn. Bij Topdeal Zonwering heeft u de enige echte van top-kwaliteit.

Topdeal Zonwering introduceert u dé innovatie op het gebied van plisséhordeuren: Plisséfit. De van oorsprong Japanse plisséhordeur is een ongekend succes. Deze plisséhordeur zijn standaard op of in de dag te monteren zónder toevoegingen. Daarnaast is de Plisséfit ook in te korten en dit maakt de logistiek eenvoudig. Het uiterlijk is bovendien naar Europese standaard aangepast. De horren sluiten daardoor beter aan bij de kozijnen en door de compactheid vallen ze nu nog minder op.

Stefan

Marcel & Stefan

GRATIS STALEN

Vraag gratis zonwering stalen
op en overtuig jezelf.
A-kwaliteit stoffen voor super
scherpe prijzen.

Vraag nu je gratis stalen aan!

Bel me terug Contact