• Snelle levertijd
  • 100% maatwerk
  • Altijd Topdeals!

Bel 0413 - 820 290

Webshop Keurmerk Winkelwagen

Horren Unilux


Scherpgeprijsde horren van een goede kwaliteit

De horren van het merk Unilux zijn bijzonder populair door de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en de mooie afwerking. Unilux staat al jaren bekend om onze betrouwbaarheid en de snelle levering. 

Deze originele Japanse hordeur, de plisséhor, is van hoge kwaliteit. De plissé hordeur combineert de Japanse vouwwijze met Nederlandse inventiviteit; het beste van twee werelden.

Het is wel belangrijk om dan de originele plissé rolhor aan te schaffen, in plaats van de minder goede kopieën die tegenwoordig beschikbaar zijn. Bij Topdeal Zonwering heeft u de enige echte van top-kwaliteit.

Topdeal Zonwering introduceert u dé innovatie op het gebied van plisséhordeuren: Plisséfit. De van oorsprong Japanse plisséhordeur is een ongekend succes. Deze plisséhordeur zijn standaard op of in de dag te monteren zónder toevoegingen. Daarnaast is de Plisséfit ook in te korten en dit maakt de logistiek eenvoudig. Het uiterlijk is bovendien naar Europese standaard aangepast. De horren sluiten daardoor beter aan bij de kozijnen en door de compactheid vallen ze nu nog minder op.

Techniek

Wat maakt het verschil
Zowel het cassetteprofiel als de bedieningslijst bestaan uit een basis met omkeerbaar hoekprofiel met respectievelijk montagezijde en mohair borstel. Afhankelijk van de wens worden deze profielen zo aan de basisprofielen geklikt. Hierdoor kan de montagezijde en/ of borstel worden veranderd van 'op' naar 'in' de dag, of andersom, of een combinatie daarvan.

Afmeting 

Past altijd
Er is nu bijna 40% meer ruimte voor het gaaspakket en omdat de ketting iets lager (en dus lichter) is geworden, kunnen we op verantwoorde wijze ook een grotere breedte overspannen zonder de tussenondersteuning zoals bij de traditionele XL plisséhordeur.

De plisséhordeur is leverbaar in de bekende a-,b-,c- formaten, oplopend per 3cm. Tevens is de plisséfit leverbaar als inkortbaar systeem, in hoogtes van 230/260 en 290cm. De profielen laten zich gemakkelijk uitwisselen in geval van specifieke RAL-kleur behoeften.

Techniek 

Welke verbeteringen
De bovengeleider werkt vergelijkbaar. De ketting loopt niet meer vanuit twee uiteinden in beide profielen, maar de onderketting gaat in het ene profiel en de bovenketting in het andere. Omdat er nu een vast aanhechtingspunt is, loopt de deur veel constanter en is het zware 'dode' punt verdwenen.

Toepassing 
De Nederlandse deursituatie is vergelijkbaar met die in Japan; de achterdeuren gaan naar buiten open. Dit is de belangrijkste reden waarom de traditionele plisséhordeur in andere landen lang niet zo succesvol is als in Nederland en Japan. De Plisséfit biedt internationaal een oplossing. Deze deur kan zowel 'in de dag' als 'op de dag' tegen het kozijn of de muur worden bevestigd. Voor zowel binnen als buitendraaiende deuren, schuifpuien, patio openingen, etc. Zonder gebruik te hoeven maken van extra profielen of borstels.

Terug naar home.

Stefan

Marcel & Stefan

GRATIS STALEN

Vraag gratis zonwering stalen
op en overtuig jezelf.
A-kwaliteit stoffen voor super
scherpe prijzen.

Vraag nu je gratis stalen aan!

Bel me terug Contact