• Snelle levertijd
  • 100% maatwerk
  • Altijd Topdeals!

Bel 0413 - 820 290

Webshop Keurmerk Winkelwagen

Prijzen Terrasoverkappingen


Topdeal Zonwering is een onderneming die erop gericht is producten zo goedkoop mogelijk aan haar klanten aan te bieden. Dat bestellingen rechtstreeks vanuit de fabriek worden verzonden ziet men terug in de prijzen. Zonneschermen, terrasoverkappingen, rolluiken, screens en horren worden snel en goedkoop bezorgd.

Dit grote voordeel ten opzichte van andere aanbieders ontstaat door het uitblijven van tussenpersonen en een grote inkoopkracht. Zo kunnen extra kosten worden bespaard. Die lage prijzen voor onder andere terrasoverkappingen nemen echter niet weg dat men kan rekenen op een uitstekende service.

Prijzen terrasoverkappingen 

De prijzen voor terrasoverkappingen en andere producten staan duidelijk op onze website vermeld. Met daarboven de prijs bij andere aanbieders. Verder is er de mogelijkheid zelf uit te rekenen wat u nodig heeft en wat daarvan de kosten zijn en is er volop informatie over alle zonweringproducten te vinden. Voor meer informatie, voor vragen of ondersteuning zijn wij makkelijk per mail en telefonisch te bereiken.

Service en garantie 

Bestellingen worden bij u thuis bezorgd of eventueel gemonteerd. U kunt zelf aangeven welke datum voor u het beste uitkomt. En wist u dat op onze producten 5 jaar garantie krijgt? Dat maakt de prijzen voor zonneschermen, terrasoverkappingen, rolluiken, screens en horren nóg aantrekkelijker.

 

Stefan

Marcel & Stefan

GRATIS STALEN

Vraag gratis zonwering stalen
op en overtuig jezelf.
A-kwaliteit stoffen voor super
scherpe prijzen.

Vraag nu je gratis stalen aan!

Bel me terug Contact