• Snelle levertijd
  • 100% maatwerk
  • Altijd Topdeals!

Bel 0413 - 820 290

Webshop Keurmerk Winkelwagen

Screens Verano


Screens

Enorm effectief
Met een screen van Topdeal Zonwering bedekt u uw raam volledig. Deze zonwering hangt vlak tegen de buitenkant van uw raam aan. Hierdoor krijgt zonlicht geen kans om binnen te dringen. Hierdoor is een screen één van de meest doeltreffende zonwering.

Strak en modern
Een screen geeft uw gevel een moderne en stoere uitstraling. Dit komt doordat de stof vlak en strak tegen uw raam is bevestigd.

Door weer en wind
Een screen van het merk Verano geeft u privacy; het is niet mogelijk bij u naar binnen te kijken. Door de special stof is het voor u wel mogelijk vanuit binnen naar buiten te kijken. Ook niet onbelangrijk: een screen is zeer stabiel, windvast en neemt geen ruimte in.

Full screen
Topdeal Zonwering heeft een eigen collectie van screendoeken met 17 kleuren. U kunt kiezen voor een grijs- of bruintint, die mooi harmonieert met de kleur van uw kozijn, dak of gevel. Houdt u meer van uitgesproken, dan kunt u een speels mozaiek creëeren door al uw screens een andere kleur te geven. Let bij uw keuze ook op de verschillende eigenschappen van de stof. Deze variëren namelijk in de mate waarin ze licht en warmte doorlaten. Alle screendoeken zijn brandvertragend. 

Standaard Screen V585

Perfect maatwerk
Standaard screen van het merk Verano is leverbaar in diverse modellen. U kunt o.a. de afmeting, behuizing, wijze van plaatsing en kleur zelf bepalen. Zo heeft u gegarandeerd een screen dat bij uw huis en uw smaak past.

Bedieningsgemak
Steeds meer mensen bedienen hun screen elektrisch. Een fluisterstille elektromotor doet dan het werk. Een afstandsbediening is ideaal om uw screen op afstand te openen en te sluiten. Met één afstandsbediening bestuurt u één of meerdere screens, tegelijk of individueel. Het systeem is flexibel en biedt vrijheid en gemak.

Kleurenscherm
Met een screen geeft u uw gevel uitstraling. Topdeal Zonwering heeft een eigen doekcollectie voor de screens, met zo'n 17 kleuren en weefsels. Of u nu gaat voor neutraal, opvallend of eigentijds, er is volop keuze! Sommige doeken zijn van meerkleurige weefsels. Deze geven het doek een verrassend en speels effect, op een subtiele wijze.

Ritz-screen V599

Het Ritz screen is volledig windvast, insectenwerend en lichtafsluitend. Het grote voordeel ten opzichte van andere screens, is dat het doek over de gehele lengte vast is geritst aan de zijkanten. Dit maakt een Ritz screen buitengewoon windvast en betrouwbaar.

Veelzijdig
Door het ingenieuze systeem kunt u veel kanten op met een Ritz screen. Deze zonwering is overal toe te passen en standaard uitgerust met een elektromotor. Zo kunt u de screen heel eenvoudig openen en sluiten. Voor nóg meer comfort kunt u kiezen voor een afstandsbediening, wind- of zonnemeter.

Kleuren
Met de kleur van de screens, bepaalt u de uitstraling van uw gevel. Omdat wij begrijpen hoe belangrijk de kleur van het doek is, hebben wij een eigen kleurencollectie samengesteld. Deze bestaat uit zo'n 17 screendoeken! Deze zit vol met neutrale, felle, natuurlijke en eigentijdse kleuren. De doeken variëren in de mate waarin ze warmte en licht tegenhouden.

XL versie
Met Topdeal Zonwering beschikt u ook over de Ritz Screen V599 XL

Stefan

Marcel & Stefan

GRATIS STALEN

Vraag gratis zonwering stalen
op en overtuig jezelf.
A-kwaliteit stoffen voor super
scherpe prijzen.

Vraag nu je gratis stalen aan!

Bel me terug Contact