• Snelle levertijd
  • 100% maatwerk
  • Altijd Topdeals!

Bel 0413 - 820 290

Webshop Keurmerk Winkelwagen

Terrasoverkapping Verano


Terrasoverkapping Verano

Buitengewoon genieten
De tuin als verlengstuk van je huis. Dat kan met een terrasoverkapping. Tover je tuin om tot een buitenkamer, waar u elk seizoen kunt verblijven. Genieten ten top!

Van standaard tot exclusief
Topdeal Zonwering heeft 2 verschillende terrasoverkappingen, die altijd speciaal voor je op maat worden gemaakt. Je kunt kiezen voor de basic Iseo of de multifunctionele Garda.

Eindeloos uitbreiden
Je heeft de keus uit vele uitbreidingsopties waarmee u de perfecte overkapping voor je terras of veranda creëert. Zo zorgt speciale zonwering voor schaduw, ingebouwde verlichting voor meer sfeer en een glaswand voor een windvrij terras. 

Droge meubels
Je hoeft niet meer te slepen met kostbare tuinmeubelen of ze af te dekken met plastic. Je meubelen kunnen alle seizoenen op hun plek blijven staan, doordat de terrasoverkappig bescherming biedt tegen weer en wind.

Iseo V905
De Iseo terrasoverkapping: eenvoudig, doeltreffend en qua prijs zeer interessant. Topdeal Zonwering biedt u de Iseo V905 terrasoverkapping aan tegen de laagste prijs! Goedkoper kan niet!

De Iseo tovert uw terras of verharding om tot een fraaie veranda, beschut terras of stevige carport. Het is een eenvoudige, effectieve en prijsgunstige terrasoverkapping met een aluminium frame.

Hoge stabiliteit
De Iseo is een stabiele overkapping, met polycarbonaat platen. De maximale breedte van deze terrasoverkapping met 2 staanders is 4 meter.

Garda V910

De Garda terrasoverkapping: een prachtig design met vele uitbreidingsmogelijkheden. Topdeal Zonwering bied je de Garda V910 terrasoverkapping aan tegen de laagste prijs! Goedkoper kan niet!

Uitbreidingsmogelijkheden
De Garda terrasoverkapping is multifunctioneel en heeft een degelijke en stevige aluminium constructie. Doordat deze terrasoverkapping uitgebreid kan worden met verlichting, zonwering en glaswanden, kun je beschut tegen zon, regen en wind genieten van het buitenleven. 

Standaard of klassiek
U kunt kiezen uit een standaard of een klassiek gootprofiel en de Garda terrasoverkapping wordt naar keuze uitgevoerd in glas of polycarbonaat.

Stefan

Marcel & Stefan

GRATIS STALEN

Vraag gratis zonwering stalen
op en overtuig jezelf.
A-kwaliteit stoffen voor super
scherpe prijzen.

Vraag nu je gratis stalen aan!

Bel me terug Contact