• Snelle levertijd
  • 100% maatwerk
  • Altijd Topdeals!

Bel 0413 - 820 290

Webshop Keurmerk Winkelwagen

Verano


Verano

Sinds de oprichting in 1990 is Verano in snel tempo uitgegroeid tot een begrip in zonweringland. Het bedrijf is uniek als het gaat om de totale collectie van binnenzonwering, buitenzonwering, rolluiken, buitenleven en garagedeuren.

In de missie van Verano staat het woord ‘comfort’ centraal. Met de kwalitatief hoogwaardige zonweringoplossingen van Verano zorgt u namelijk voor comfort in uw huis en uw tuin. Denk hierbij aan schaduwrijk genieten onder een prachtige terrasoverkapping. Maar ook aan het gevoel van veiligheid en privacy dat u creëert met een robuust rolluik of stevige garagedeur.  Kortom: met de producten van Verano beleeft u het leven binnen- en buitenshuis zo optimaal en comfortabel mogelijk.

Naast comfort in en rondom uw huis, zorgt Verano ook voor comfort op het werk. Verano is een toonaangevend merk en een internationale speler op de projectenmarkt. Zo heeft het bedrijf de Londense wolkenkrabber The Shard van meer dan 6.000 screens voorzien. Verano heeft een team van deskundige projectmedewerkers die nauw samenwerken met architecten, gevelbouwers en aannemers. Verano is hierin zeer flexibel en betrokken. Het bedrijf is daarom in 2011 én 2012 ook uitverkozen tot Beste Projectleverancier in de zonweringbranche.

De producten van Verano worden speciaal voor u op maat gemaakt. Zo zijn ze altijd compleet afgestemd op uw wensen en uw situatie. Bovendien optimaliseert Verano haar producten continu, waarbij innovatie een essentiële rol speelt. Zo weet u zeker dat u producten in huis haalt die voldoen aan de laatste trends en normen.

Verano staat garant voor optimale kwaliteit en snelle levering. Dit komt doordat het bedrijf haar producten in eigen huis produceert, in modern ingerichte productiehallen in Nederland en België. Het hoofdkantoor van Verano bevindt zich in het Noord-Brabantse Best.

Met de producten van Verano draagt u bij aan een duurzaam milieu. In de zomer houdt zonwering warmte en licht tegen, zodat het in huis lekker koel blijft. In de winter werkt zonwering isolerend. U hoeft, afhankelijk van het seizoen, minder te stoken of elektrisch te koelen. Hierdoor bespaart u energie.

De producten van Verano worden verkocht via een uitgebreid netwerk van professionele dealers en zonweringspecialisten. Zij weten het antwoord op uw vragen, geven u persoonlijk advies en verzorgen de montage. Bovendien kunt u de producten van Verano in hun showroom bekijken, net als de stalenwaaiers en kleurencollecties. Zo weet u zeker dat u de zonweringoplossing vindt die perfect bij u past.

Terug naar home.

Stefan

Marcel & Stefan

GRATIS STALEN

Vraag gratis zonwering stalen
op en overtuig jezelf.
A-kwaliteit stoffen voor super
scherpe prijzen.

Vraag nu je gratis stalen aan!

Bel me terug Contact